LA NOSTRA FILOSOFIA

A la Llar som un equip que treballa per oferir un projecte educatiu de qualitat. La Llar d’Infants és el primer graó del sistema educatiu, i acollim infants des dels primers mesos de vida fins als tres anys.
Ens definim com escola pública, catalana, laica, inclusiva i activa. El nostre marc de referència és el constructivisme.
Creiem que els infants tenen dret a una educació de qualitat, d'ençà que neixen, dins d’un ambient càlid i afectiu, adequat a les seves necessitats. La nostra llar els ofereix la possibilitat de relacionar-se amb altres infants, de compartir els jocs, fantasies, vivències i aprenentatges, que els ajudaran a construir la seva personalitat, per fer possible la comprensió del món que els envolta, i poder-hi actuar.
Aquest camí, que vivim amb els infants, no té massa sentit si no el compartim amb les famílies, que són el punt de referència dels infants.
L’infant arriba a l’escola amb la seva petita història que nosaltres acollim.
Des de la Llar volem conscienciar de la importància del respecte cap al món interior de l’infant. No és una miniatura de l’adult, és un ésser amb entitat pròpia.
La nostra tasca, amb  els infants és proporcionar les condicions adients per tal que pugui progressar i desenvolupar-se com a persona.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog